REGISTRACIJA NA SPLETNI STRANI

Registracija in prijava na spletno stran nista obvezni, saj lahko brez težav po njej brskate tudi neregistrirani uporabniki in uporabnice.

Ko pa se odločite za nakup, je registracija obvezna. Izberete si uporabniško ime in geslo ter nam zaupate svoje osebne podatke (ime, priimek, e-naslov in naslov za dostavo pošiljke).

 

POSTOPEK REGISTRACIJE

Registrirate se na spletni strani www.superstil.si. Po opravljeni registraciji boste lahko dostopali do svojega računa in si pridobili pravico do nakupa izdelkov iz naše spletne trgovine. Prosimo vas, da ob registraciji podate točne in veljavne podatke, za katere prevzemate odgovornost.

Registracijo lahko opravite le enkrat, če pa se vaši podatki spremenijo, jih popravite v svojem uporabniškem profilu.

 

NAROČANJE IN PLAČILO

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila, ki jih bomo sprejeli preko spletne strani, obravnavamo kot veljavna in jih bomo izvršili.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma delno ali v celoti odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov ni na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilo ni bilo izpolnjeno v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili.

S klikom na gumb »potrdi naročilo« potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

V spletni trgovini www.superstil.si vam omogočamo možnost plačila po povzetju, po predračunu, s paypal računom, kmalu pa bo na voljo tudi možnost plačila z Moneto in Activo mastercard, ter Viso.

Pri plačilu z darilnim kuponom ob zaključku nakupa v prazno polje vpišete kodo kupona, ki ste jo prejeli na darilnem kuponu (glej darilni bon številka bona).

 

PLAČILO PO POVZETJU

Pri plačilu po povzetju poštnemu uslužbencu ob dostavi oziroma pri prevzemu, z gotovino plačate znesek na položnici. Znesek vključuje: vrednost blaga, strošek pošiljanja in pakiranja, ki se avtomatično izračuna glede na težo in velikost izdelkov, 1,22 EUR za stroške odkupnine. Pošta Slovenije vam za prenos kupnine zaračuna še 0,94 EUR po njihovem veljavnem ceniku.

 

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Pri plačilu po predračunu znesek za plačilo prosimo poravnajte v 3 (treh) dneh od oddaje naročila. Lahko uporabite katero od spletnih bank ali preprosto na poštnem okencu opravite nakazilo na naš račun, z UPN obrazcem.

Od oddaje naročila vam naročene izdelke rezerviramo za 3 dni. Če izberete možnost plačila po predračunu, se stroški odkupnine 1,22 EUR in 0,94 EUR poštne provizije, ne obračunajo.

 

OBRAČUNAVANJE STROŠKOV POŠILJANJA IN PAKIRANJA

Stroški pošiljanja se zaračunavajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. 

Stroški pakiranja in pošiljanja so enotni za vsa naročila do 250g in stanejo 3,50€. Pri večjih naročilih, se stroški pošiljanja lahko povišajo, glede na težo naročila. V tem primeru vas bomo primerno obvestili preko navedenega e-mail naslova. Pri plačilu po povzetju se prišteje še 1,22 EUR za stroške odkupnine.

 

NAKUP IZDELKA - POSTOPEK

1.         Registracija uporabnika.

2.         Če ste že registrirani, se samo prijavite (vnesite uporabniško ime in geslo).

3.         Izberite želene izdelke.

4.         Pritisnite gumb dodaj v košarico.

5.         Ko dodate v košarico vse izdelke, ki jih želite kupiti, v oknu »košarica« pritisnite gumb zaključi nakup.

6.         Preverite podatke za dostavo pošiljke, izberite način plačila in potrdite strinjanje s pogoji poslovanja.

7.         Pritisnite gumb oddaj naročilo.

8.         Potrdilo o oddanem naročilu vam pošljemo na e-naslov, ki je naveden v vašem profilu (e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji).

9.         V »moj profil« si lahko ogledate stanje naročil.

 

CENE IN DDV

Vse navedene cene so v evrih in ne vsebujejo DDV, saj nismo davčni zavezanec za DDV. Cene veljajo od 1.8.2014, ter veljajo v trenutku nakupa na spletni strani www.superstil.si. Cena, po kateri ste blago naročili velja, dokler blaga ne dostavimo.

Pravne osebe oziroma zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko. Trgovina Superstil.si pridružuje pravico do spremembe cen (ter vsebinskih sprememb) brez predhodnega obvestila.

Trudili se bomo kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen, dobavnih rokov, opisov in lastnosti izdelkov. Če se bo pri obdelavi vašega naročila cena artikla ali dobavnega roka spremenila, vas bomo o tem pravočasno obvestili in vam omogočili preklic ali zamenjavo naročenih izdelkov.

Včasih se v objave vmeša tudi tiskarski škrat. Napake so možne in vas v primeru, če ste kakšno opazili, prosimo, da nam jo sporočite.

 

DOSTAVA NAROČILA

Kupljeno blago vam dostavimo na kateri koli naslov v Sloveniji. Dostavo v našem imenu opravlja Pošta Slovenije s priporočeno pošiljko.

Poštni uslužbenec vam bo naročeno blago dostavil na dom (če v času dostave ne boste dosegljivi na naslovu, boste dobili obvestilo v poštni nabiralnik, kje in kdaj lahko plačate in prevzamete blago).

Vsa naročila bodo odpremljena v roku 2 (dveh) delovnih dni po prejetju naročila. Če se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, se rok dostave artikla avtomatično podaljša na 4-8 dni. V kolikor vam čas dostave ne odgovarja, lahko od naročila odstopite. Pogoje odstopa najdete pod rubriko ''odstop od naročila''.

Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Kupec jo prejme ob potrditvi naročila na svoj e-naslov.

 

ODSTOP OD NAROČILA

Kupec vse morebitne odstope od naročila v roku dveh ur od oddaje naročila sporoči na naš spletni naslov info@superstil.si 24ur na dan ali na telefonsko številko: 051 454 530 med 8:00 in 20:00. V primeru, da od naročila odstopate zaradi podaljšanega roka naročila, se rok odstopa od naročila podaljša na 12 ur. V primeru časovne prekoračitve roka za odstop od naročila, nam nepoškodovano in neodprto pošiljko vrnete na lastne stroške. 

 

REKLAMACIJA

V primeru, da je prišlo do poškodbe pošiljke med dostavo, je potrebno takoj prijaviti reklamacijo uslužbencu Pošte Slovenije in nas o reklamaciji obvestiti (preko e-naslova ali po telefonu na številki: 051 454 530.)

V primeru, da ste pomotoma prejeli napačen izdelek, vam ga bomo brezplačno zamenjali ali vam vrnili denar. Če ste pomotoma naročili napačen izdelek, nam ga v nespremenjeni količini, embalaži in nepoškodovanega lahko vrnete - na lastne stroške in zamenjali vam ga bomo. Ponovno lahko oddate naročilo za drug artikel/artikle, ali pa nam pišite/nas pokličite in skupaj bomo uredili nastalo situacijo.


  AKCIJE 

V spletni trgovini Superstil in na naši facebook strani večkrat potekajo različne akcije. Pravila vsake akcije, ki poteka na facebook strani, so v tem času tudi javno objavljena. V kolikor je za veljavnost akcije potrebna koda bona, je le ta objavljena na naši facebook strani. Objavljeno kodo pri nakupu izdelkov na blagajni vpišete v polje ''koda bona''. V kolikor tega koraka ne opravite, si pridržujemo pravico, da vam izdelke zaračunamo po rednem ceniku. Poleg akcij pa na FB strani lahko sodelujete tudi v promocijskih nagradnih igrah. Če ni drugače navedeno, je nagrado, ki poteka na FB strani možno prevzeti v 10 delavnih dneh od objave nagrajenca.

IZDELKI PO NAROČILU

Če v spletni trgovini Superstil.si niste našli izdelka, ki si ga želite, se bomo potrudili, da vam ga priskrbimo v najkrajšem možnem času. Naša želja je, da bi našim kupcem uresničili vse želje, zato nas le pokličite (051 454 530) ali nam pošljete e-pošto (info@superstil.si) ter nam sporočite svoje želje. Dogovorili se bomo o podrobnostih.

 

KONČNE DOLOČBE

S potrditvijo naročila kupec potrjuje, da je seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine Superstil.si. 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0