Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC

Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC

€402.67
V košarico Na seznam želja

Nadgradili kit iz Workbee Vijak, ki Vozijo za QueenBee ULTRA CNC Stroja Queenbee

V YUYONG INDUSTRIJI QueenBee ULTRA je super Izboljšav različico,Visoko-rigd in Visoko Natančnostjo CNC stroja s Popolno Sledenje Linearni Železniškega Nadgradnjo temelji na zelo dobro sprejet WorkBee CNC stroji.

Njegove super veliko nadgradnje so močno izboljšali mehanske učinkovitost celotnega stroja v smislu oblika okvirja ali togost in natančnost.

S Polno Serije velikosti,ne glede na to, Rezanje ali 3D oblikovanja lesa,pcb, plastika, aluminij, itd.če želite ustvariti lep zapletenih 3D rezbarije, vložki, pohištvo, table, plošče, neverjetno umetniških del in še veliko več.Vse je mogoče doseči tukaj!

Obstajajo 3 Možnosti:

WB V1 da QB ULTRA

WB V2, da QB ULTRA

WB V2.3 QB ULTRA

Opomba:

V YUYONG INDUSTRIJI QUEENBEE je Univerzalno in Zamenljivi.Vse WorkBee Stroje lahko nadgradimo,ne samo YUYONG INDUSTRIJI WorkBee Stroji.

V YUYONG INDUSTRIJI QUEENBEE Stroj je minilo QA in QC po mnogih testov.Vsi so Pravi Izdelek Fotografije.

Če potrebujete Black Ekstrudiranje Različico,prosimo, da nas kontaktirate, da se razlika v ceni.

Če je naprava Pasu Vozi,prosimo, da nas kontaktirate, da se conversion kit.

Ne vem, Katerega Kupiti?

WorkBee V1.0

Vaš WorkBee nima Podaljšali Vodi Vijak in Vodi Vijak Tensioner in Nove Napenjanje sistem , boste morali kupiti WB V1 da QB ULTRA.

WorkBee V2.0

Vaš WorkBee je Podaljšali Vodi Vijak in Vodi Vijak Tensioner,vendar ni Novih Napenjanje sistem , boste morali kupiti WB V2, da QB ULTRA.

WorkBee V2.3

Vaš WorkBee je Podaljšali Vodi Vijak in Vodi Vijak Tensioner in standard Napenjanje sistema , vendar brez Napetosti matica ,ki jih potrebujete za nakup WB V2.3 QB ULTRA.

Izvirno Ime QueenBee Izvirno Ime QueenBeeOriginal Ime QueenBeeQU

Prvotni QueenBee je namenjen za CNC 3D,ki se nahaja v Queenslandu, eno leto nazaj,David Nestor CNC 3D predstavil nam to QueenBee in drugih svojih strojev, ko bi od nas.

Prvotni QueenBee je tudi veliko dela,z X Y Z odebeljeno prevozi določeno točko ploščo, da povečate Moč in splošno togost,uporabite natančen Linearni Železniški Sistem Vodil za Zamenjavo voznega Kolesi.Vendar pa lahko nekaj limitmations na Vodi Vijak Montažo in Okvir obnova WorkBee, in tudi prenova X Y Z prevozi določeno točko Plošče in na Koncu plošče.Ti Enhanced nadgradnje se prepričajte, CNC stroja postane zelo moč CNC stroja.Tako Smo preimenovanje it "QueenBee Ultra"!

Zakaj morali Nadgraditi?Zakaj potreba, da UpgradeWhy morali UpgradeWhy treba toupgrade

V WorkBee je priljubljena in dobro oblikovana CNC stroja, ga uporabite V Kolo sistem za montažo X, Y, Z Osi roll,Če ste že kdaj sestavil stroj, boste vedeli, kako frustrirajoče je, da prilagodite kolo za iste sile ravnotežje.In Tudi,vrtljivi sistem samo imeti eno smer sile.Ko si dal težka vretena na Z Osi ali Obremenitev na Os X,Kolesa so ne dovolj, da podpirajo masa,neenakomeren sile je povzročilo flex X In Z Os dolgoročno.

YUYONG INDUSTRIJE se zavzema za premagovanje pomanjkljivosti in zagotavljanje celostnih rešitev,Višji in se zgosti Plošče z nadgrajeno Linearni Tirnice večjo togost linearne tirnice, da bi pralni bolj stabilen,hkrati zmanjšanje flex X In Z os,to dovolite napravi, da podpirajo več težji deli in večji velikosti.

Na drugi strani pa QueenBee ULTRA bi gladko in natančno površine, ko rezkanje mehkih kovin, kot so aluminij ali drugih materialov preko gre stabilnost,močno zmanjša varovanje pred tveganjem v V Kolo Deluje.To zagotavlja več možnosti za večje hitrosti in visoki vir.

Tako je lahko potrebno, da nadgradite vaš stroj.

Zakaj Izbrati Linearni Železniškega Vodnik?Zakaj Izbrati Linearni Železniškega GuideWhy Izberite Linearrailgu

Obstaja veliko nadgradnjo sistema se lahko uporablja na CNC strojih, kot so Rod Linearni Gibanja,Orodja Sistema,Linearni Železniški sistem Vodil in drugih sistemov.Ampak po mnogih preskušanja in primerjanja,Linearna Vodila, se šteje za najbolj celovit sistem z lastno strukturnih značilnosti.

Linearna vodila se običajno uporabljajo v linearni giblje naprej in nazaj aplikacije, in imajo večje obremenitve značilnosti kot linearnih ležajev, vsebovati nekatere koeficient navora, in lahko doseže visoko precizne linearni gibanja pri velikih obremenitvah.

To je neke vrste voznega priročnik, v katerem jeklena krogla neskončno med drsnik in vodnik po železnici, tako da obremenitev platforme, lahko enostavno premikanje vzdolž vodnika železniškega z visoko natančnostjo in linearni gibanja, in koeficienta trenja se zmanjša za 50% običajne tradicionalnih drsnih vodil, je mogoče enostavno doseči visoko natančnost določanja položaja.Oblikovanje terminalske enote med drsnik in vodnik železniškega omogoča linearno vodilo železniškega nosi obremenitev v vse smeri, na primer navzgor, navzdol, levo in desno ob istem času.Patentiran sistem recirkulacije in poenostavljena konstrukcija bi linearno vodilo bolj gladke in tihe gibanja.

Prednosti:

Nizka raven hrupa med visoko hitrost delovanja

Nov vodnik železniškega odpornost proti obrabi

Visoko natančno in enostavno razstaviti

Enostavni za montažo in universal pribor

Nizka cena in dobra učinkovitost

Svoje odlične lastnosti so bile široko uporabljajo v industriji, medicini, znanost, obramba, rudarstvo, gradbeništvo, transport.

Queenbee ULTRA Nadgradnjo Funkcije Queenbee ULTRA Nadgradnjo FeaturesQueenbeeUL

Visoko Natančnostjo CNC obdelavo Deluxe Zgosti QueenBee Plošče

Integrirana namenske Matica Blok Distančnik

Visoka natančnost Ultra Izklop Linearni Železniškega Sistema

Čisto Nov Vodi Vijak Zaklepanja Napenjanje Sistem

Priročno Vrtljivi Gumb za Y in Z Osi.

Novo Izdelani Razširjeni Y Koncu Plošče, da se ujemajo z Matico bloki in Vodi Vijak, da bi povečali togost Y Osi.

  • velikost: 500x750-1500x1500
  • Številka Modela: LL-QB-01
  • Postavka Vrsta: Strojni Deli/Deli Strojev,
  • Uporablja Se Za: Nadgradnjo iz WorkBee, da QueenBee Ultra
  • Pogonski sistem: Vijak Poganja ACME Vodi Vijak
  • Natančnost: 0,05 mm-0,1 mm
  • Postavka: Upgrade kit iz WorkBee Vijak Pogon CNC, da QueenBee ULTRA CNC
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: YUYONG INDUSTRIJI
Oznake: vodja cnc plazma, cnc usmerjevalnik, hotend, stanovanje cnc 3018 pro, vijak iz nerjavečega jekla, logotip lesa, edaja 5 plus nadgradnja, 3d tiskalnik smole, 3d tiskalnik, topništvo sidewinder x1 nadgradnjo
2004/12864 LCD Reprap Rampe 3D Tiskalnika Reprap Smart Ac Krmilnik 1Display Motherboard Monitor Moder Zaslon Modul Stari in novi modeli so poslana naključno.Opis: inteligentni krmilnik vključuje SD card reader, rotacijski kodirnikov in 20-znak × 4 line LCD zaslonu.Lahko preprosto ga priključite na vaš RAMPE 1.4 odbor uporabo pametnih tok , ki je vključena.Ta plošča povežite RAMPE 1.4, ne potrebujete računalnika, kartica SD inteligentni krmilnik napajalnik.Vse nadaljnje operacije, kot so kalibracija, osi gibanja je mogoče storiti le
€7.40
LED Osvetlitev ozadja trak 9 Lučka za PANASONIC 65"TV TX-65DXW78A 65CX800U 65CX850U 65DX700C 65C650U 6201B001J4200 6201B001J5200 L R LED Osvetlitev ozadja Prednost Visoko svetlost do 700 nits Trajanje delovanja življenje, običajno trajajo več kot 100.000 ur Več varčevanja z energijo Široko področje uporabe Več okolju prijaznih Enostaven za Namestitev Značilnosti: 100% NOV ,BI NA KITAJSKEM,Aluminijasta plošča se segreje, bolje!!! Trakova dolžine so fiksni, ne more biti odrezane Dolžina:
€16.81
2pcs Wanhao i3 Mini-MK12 Iztiskanje Grlo Cev Wanhao Duplicator i3 Mini FDM 3D Tiskalnik Deli Uporaba : Wanhao i3 Mini 3D Tiskalnik Package : 2 kos
€5.29
GT2 Časovni Pas Okrogle Zanke Gume Traku 6 mm, Širine 2 mm Igrišču 150-2GT 150mm body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description
€0.74
ENERGIČNA Novo 150x150mm Magnetni Pomlad Jekla Prilagodljiva Graditi Ploščo Za Smolo Tiskalniki Formlabs Obrazec 1, 2, & 3 ENERGIČNA Novo 150x150mm Magnetni Pomlad Jekla Prilagodljiva Graditi Ploščo Za Smolo Tiskalniki Formlabs Obrazec 1, 2, & 3 Podpora strankam: Postavke, Vključene: Product1:1 set-Pomlad Jeklene Pločevine+Magnetni Osnove*1 Product2: 2 določa - Pomlad Jeklene Pločevine+Magnetni Osnove*2 Advtanges: Nikoli ne deformirajo& Nikoli rje. Enostavno, da bi dobili prvo plast celo za
€12.51
Iz nerjavečega Jekla Filter Pokal in Zložljivi Lijak za LCD, DLP Photocuring Tiskalnik AXYB 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Značilnosti: Velik premer, priročno polnjenje, ne brizganjem ali prekoračitev med polnjenjem. Iz nerjavečega jekla filter pokal, nečistoče lahko enostavno filtrira. Silikonska lijak se lahko zvije na bo brez deformacij, mehko in gladko, in trajne.Zložljivi, prenosne, za enostavno prenašanje in shranjevanje. Je primeren za večino LCD/DLP photocuring
€1.13
3D Tiskalnik Deli 10pcs Mikro Stikalo KW12 Stikalo Mikro Potovanja Omejitev Baker Stik s Kolesom 5A 125 250VAC *Zaradi različnih luči, našimi izdelki slike se lahko prikažejo različne barve Tip: Micor stikalo Številka modela : KW12 Količina : 10pcs
€1.53