“Bil je kosmat in visok 2 metra” – Avstralka srečala Bigfoota

Aboridžini v svojem ustnem izročilu poznajo legendarno bitje imenovano Yowie

Iz Avstralije prihaja zgodba o srečanju z bitjem imenovanim Yowie. Gre za človeku podobno bitje, podobno Jetiju oziroma Bigfootu, o katerem govori aboridžinsko ustno izročilo. Ženska trdi, da je bitje srečala po treningu kriketa, ko se je vračala domov in se ustavila ob cesti, da bi opravila malo potrebo.

Ženska je zaslišala težke korake, pod katerimi se je zemlja tresla. (fotografije so priložene iz drugih poročanj o srečanju Yowija (foto: sunshine coast Yowie research))

“Nenadoma sem nekaj zaslišala,” se je spominjala ženska. “Nisem bila prepričana, kaj slišim, zato sem zatulila, da bi prestrašila divjo žival, ki bi se morda skrivala za drevesi.” Bila je presenečena, saj je na zavijanje dobila odgovor, ta jo je tako prestrašil, da je segla po svoji palici za kriket in se skrila v grmovje. “Dvakrat sem potrkala in v odgovor dobila dva trkaja. Potrkala sem še enkrat in dobila odgovor. Zatulila sem in zakričala, takrat pa se je vse zaostrilo. Zaslišala sem težke korake, ki so se mi bližali po hribu. Še nikoli nisem slišala česa tako težkega, zemlja se je kar tresla.”

Rjoveče skrivnostno bitje se ji je približalo na vsega deset metrov, ženska pa je skočila v svoj avto in šokirano gledala, kaj je stalo pred njo. “Bil je kosmat in visok dva metra. Dlaka je bila dolga kakih deset centimetrov, oči pa so bile velike kot žogice za golf. Gromozanske roke so segale skoraj do kolen. Bilo je nekaj najbolj strašnega, kar sem kdaj videla.”

Bitje je osvetila z avtomobilskimi žarometi in pri tem videla, da so bile njene oči rdečkasto-modre barve, na obrazu pa je imelo ogromna usta. Yowie je nekaj trenutkov stal pred avtomobilom, nato pa pobegnil preden je prestrašeni ženski uspelo posneti fotografijo.

Facebook Comments