BIZARNO: Že od otroštva se ne počutim kot človek, počutim se kot…

Kaz James, človeški pes

Kaz James pravi, da se je že v ranem otroštvu počutil kot pes. Sedaj nosi kostum psa, svoje obroke poje iz pasje sklede, prijatelje pa pozdravi z laježem.

37-letni Kaz iz mesta Salford pravi, da se je od nekdaj počutil ”čudno”. Nikakor se ni mogel povezati z ljudmi. Ko pa je v najstniških letih dobil dostop do interneta, je spoznal, da obstajajo tudi drugi ljudje, ki so taki kot on in od takrat naprej je vedel, da ni sam.

Nikoli se nisem počutil kot človek, vedno sem se počutil kot pes. Nisem vedel kako bi to počutje imenoval, a ko sem spoznala druge ljudi, ki čutijo enako kot jaz, sem spoznal, da sem lahko, kar čutim da sem,” je o svojem počutju povedal Kaz in dodal:

‘Prijatelji so me poznali po tem, da sem jih pozdravil tako, da sem jih z zobmi zgrabil za ovratnik, ter jih ugriznil ali polizal, kot to počnejo psi.”

Kaz se v obleki psa počuti srečnega in izpopolnjenega

Kaz opravlja službo vodje trgovine. Na delavno mesto se odpravi z majico, na kateri je napis ”mladiček”. Ko pa Kaz ni službeno obvezen, si nadane gumjaste obleke in maske, ki stanejo po 400 funtov. Nadane si tudi pasje povodce in tudi krzneno obleko v vrednosti 2.000 funtov.

V krzneni obleki mu je udobno

Po dolgem dnevu v službi, Kaz najraje doma počiva in in je obroke iz pasje sklede:

‘Občutek, da sem človeški kužek me pomirja, majhne stvari me delajo srečnega, med to sodi tudi večerja, ki jo pojem iz pasje sklede z uporabo noža in vilic.

Ko grem k prijateljem na obisk k prijateljem ne jem iz mize kot običajni ljudje, a v restavraciji se lahko obnašam kot ostali ljudje. Lahko normalno komuniciram z drugimi ljudmi, vendar mi to ni všeč in se ob tem počutim nelagodno.

Tudi pasje hrane ne jem. Jem hrano kot vsi ostali ljudje, vendar jem nekatere pasje priboljške, ker so dobri,” pravi človeški pes.

Pasje priboljške je, ker jih ima rad

Kljub temu, da ljudje pogosto zamenjujejo človeške kužke in ga označijo zgolj za fetiš, Kaz pravi, da temu ni tako. Kaz svetuje vsem, ki bi radi postali človeški kužki, naj se ne bojijo poiskusiti.

Facebook Comments