FOTO: To je Britanka z največjim oprsjem. Ima kar 17 kilogramske!

Foto: Instagram vip_glamour_x

26-letna britanska manekenka Nicki Valentina Rose, se rada pohvali z največjim oprsjem v Veliki Britaniji.

Njeno oprsje tehtata kar dobrih 17 kilogramov. Natančneje 8,8 kilogramov vsaka dojka. Za svoji krasotici pa sedaj izredno težko najde primeren modrček, pove Nicki.

Foto: Instagram vip_glamour_x

Že kot najstnica si je želela veliko oprsje, sedaj pa se lahko pohvali z največjimi britanskimi prsmi. ‘‘Pred prvo operacijo sem bila dolgočasna, a sem želela izstopati iz množice, tako sem srečnejša in samozavestnejša”, je povedala mlada manekenka.

Foto: Instagram vip_glamour_x

Na prvo plastično operacijo je šla z rosnimi 21-leti, od takrat pa je obsedena s tovrstnimi posegi. Poleg povečanja prsi so ji tudi že operirali nos in povečali ustnice. Nazadnje so ji v prsi vstavili kar 5.000 kubičnih centimetrov silikona. Za plastične operacije je odštela že vrtoglavih 75.000 evrov, a pravi, da z operacijami še ni končala. Sedaj si želi, da bi ji odstranili rebro, da bo lahko ožja v pasu.

Foto: Instagram vip_glamour_x

Zdravniki jo opozarjajo, da bodo tako drastični posegi v njeno telo kmalu pričenjali načenjati njeno zdravje, predvsem se bojijo za njeno hrbtenico, saj je zaradi teže oprsja močno obremenjena. Na njihova opozorila pa se Nicki požvižga: ”Presrečna sem zaradi svojih prsi. Želela sem si jih že kot najstnica. Imam največje v državi. Ponosna sem nanje. Nekateri prijatelji so zaskrbljeni, drugi pravijo, da so srečni, če sem srečna jaz. Neznanci so večinoma šokirani, saj še nikoli niso videli tako velikih”.

Foto: Instagram vip_glamour_x

O življenju s tako obilnim oprsjem pa je povedala: ”Če ležim na hrbtu, imam občutek, kot bi nekdo sedel na meni. Zato se raje obrnem okrog. Prijeten občutek je, kot bi pod seboj imela nosečniško blazino”.

Facebook Comments