Hotel prihodnosti v Ljubljani odprl svoja vrata

Hotel Central v Ljubljani po polletni prenovi zopet odpira svoja vrata. A tokrat ne gre več za navadni hotel, pač pa hotel prihodnosti, ki vam omogoča spanje v spalni kapsuli!

Tudi prijava v hotel ne poteka več standardno, pač pa enostavno preko mobilne aplikacije.
Zaradi vseh novosti in moderne tehnologije, pa v hotelu ni receptorjev portirjev in natakarjev.

Da prav ste prebrali!

Če se želite prijaviti v ta hotel je vse kar potrebujete pametni telefon. Preko aplikacije na pametnem telefonu opravite prijavo, hkrati pa ta služi tudi kot digitalni ključ za hotelsko sobo, omogoča prosto gibanje po hotelu in neposredno komunikacijo z osebjem.

Central hotel je zasnovan v skladu s hotelskimi trendi prihodnosti, ki bo gostom milenijske generacije nudil novo izkušnjo bivanja, zabave, druženja, co-workinga in interakcije z osebjem.

Hotel se lahko pohvali z 90 moderno opremljenimi sobami

Hotel nudi 90 klasičnih sob, ki so moderno opremljene, kot največjo novost pa predstavlja 10 spalnih kapsul.

Spalne kapsule so opremljene s televizijo, wifijem in vso sodobno tehnologijo, ki jo potrebujete

Gre za futuristične prostore za bivanje, ki so popolna novost v Sloveniji in omogočajo urbani glamping v središču Ljubljane. V kapsulah se poleg udobnega ležišča nahaja televizija, radio, sef, ogledalo, LED zaslon, USB priključek in hitra Wi-Fi povezava, zunaj kapsul pa se gostje sproščajo v ‘lounge’ prostoru za urbane ‘glamperje’.

Spanje v spalni kapsuli vas bo stalo manj, kot spanje v klasični hotelski sobi

”Z novim konceptom Central hotela smo ustvarili popolnoma novo turistično doživetje Ljubljane. Zasnovan je kot prvi hotel za novo generacijo turistov, popotnikov in tako imenovanih ‘hipsterjev’, ki želijo sproščeno, avtentično, urbano in družabno namestitev, brez formalnosti klasičnih hotelov,” je komentiral Matej Rigelnik, glavni izvrši direktor, Union hoteli, d.d.

 

Si boste privoščili avanturo v spalni kapsuli sredi Ljubljane?

 

 

Vir: 24 ur.com

FOTO: Janez Marolt

Facebook Comments