Mamica otroka s posebnimi potrebami potrebuje pomoč!

Fotografija je simbolična

Slovenci smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj in pomagati tistim, ki so pomoči zares potrebni.

Tokrat pomoč potrebuje mamica iz Loga pri Brezovici.
Je mati samohranilka. Eden izmed otrok je študent brez dohodka, drugi pa je otrok s posebnimi potrebami. Ima hudo nevrološko stanje, hude epilepsije, ne hodi in pa tudi ne govori.

Njihova hiša je zaradi tega prilagojena, da tako otroku, kot mami, ki mora zanj skrbeti 24 ur na dan, omogoča kar se da enostavno življenje.

Sedaj pa so se znašli v zelo težkem položaju, v katerega jo je, kot navaja vir potisnil bivši partner.
Omenjeno hišo, sta pred leti z bivšim partnerjem kupila s pomočjo stanovanjskega kredita, katerega mati še vedno odplačuje. Sama ima v lasti eno četrtino hiše, ostale tri četrtine, pa so v lasti bivšega partnerja.
Ta je šel v osebni stečaj, zato je njegov delež hiše pristalo v stečajni masi. Da bi mati lahko hišo, ki je prilagojena za otroka s posebnimi potrebami obdržala, bi morala odkupiti del hiše bivšega partnerja, za katerega bi morala izplačati 70.000 evrov.

Ker s svojimi dohodki mamica komaj uspe plačati kredit in sprotne stroške, denarja za odkup preostalega dela hiše nikakor ne more privoščiti.

Ker pa hišo resnično potrebuje, saj je prilagojena njej in invalidnemu otroku, pozivamo vse, ki lahko pogrešajo 10 evrov, ali kolikor lahko kdo prispeva, da stopimo skupaj in pomagamo družini, da obdrži hišo.

Pomoč se zbira preko gasilskega društva:

PGD Log, Loška cesta 18, 1358 Log pri Brezovici.

SI56 1914 6500 3639 398
sklic SI00 08012002
namen plačila: HIŠA

Celotno zgodbo si lahko preberete na profilu prijateljice nesrečne mamice:

 

Slovenci stopimo skupaj in pomagajmo! Delite naprej, da dosežemo ljudi, ki lahko pogrešijo 10 evrov, saj vsi pač tega ne zmorejo!

Facebook Comments