ŠOKANTNO: Bivša medicinska sestra na smrtni postelji priznala, kaj je v službi počela za zabavo

V 12 letih je zamenjala 5.000 novorojenčkov (slika je simbolična)

Zambijo pretresa šokantna afera o zamenjavi dojenčkov! Bivša medicinska sestra Elizabeth Mwewa, ki trenutno bije bitko z rakom, se je odločila , da ne more več skrivati, kaj je počela za zabavo na delavnem mestu.

V času, ko je delala v porodnišnici je zamenjala kar 5.000 novorojenčkov!

Kot, da šokantno dejanje samo po sebi ni zadosti, pa je Elizabeth dodala:

To sem počela zaradi zabave. Vem, da sem grešila. Razočarala sem tako boga, kot tudi Zambijce. Upam, da mi bodo lahko oprostili, kar sem storila nedolžnim otrokom. Povzročila sem tudi kar nekaj ločitev, saj so DNK testih očetje ugotovili, da otroci niso njihovi. Zdaj se zavedam, da so me izkoristili zlobni demoni. Mnogim mamam sem povzročila težave pri dojenju, saj dejansko niso hranile svoje biološke otroke. Zares nočem v pekel zaradi teh dejanj, zato mi je res žal, da sem tako grešila. Prosim, oprostite mi.”

Zambijce in boga prosi, da ji oprostijo (slika je simbolična)

Da bi bilo nekoliko lažje popraviti napako je izdala, da so bili zamenjani otroci rojeni med letom 1983 do let 1995, ter da če starši sumijo, da imajo doma otroka, ki ni njihov, opravijo DNK test.

Mnogi se sprašujejo, če je članek sploh resničen, saj bi po navedbah, da je v 12 letih zamenjala 5000 otrok  pomenilo, da je 12 let vsak njen delavni dan zamenjala vsaj enega otroka, ne, da bi kdo od staršev kar koli posumil, ali se vsaj kdo obrnil na upravitelje bolnišnice.

Kljub vsemu, so upravitelji bolnišnice stvari vzeli zelo resno in opravili preiskavo, ki je pokazala, da med letom 1983 in letom 1995 niso imeli nobene medicinske sestre ali babice, ki bi ji bilo ime Elizabeth Bwalya Mwewa.

Za te ugotovitve obstajata dve možnosti: Ali je medicinska sestra priznanje podala pod lažnim imenom, ali pa je zgodba neresnična.

Kaj menite vi?

Facebook Comments