Vroče: Moški in ženske najraje po pasje

Nobenega dvoma ni več, tako pri ženskah, kot tudi pri moških, je najbolj priljubljen položaj pri seksu po pasje.

Zadnje raziskave, ki so jih opravili na 2000 ljudeh razkrivajo najljubše seks položaje. Kot smo že omenili, je zdaleč najbolj priljubljen položaj, ki obema spoloma nudi največ ugodja po pasje, na drugem mestu pa je misijonarski položaj. Na tretje mesto se je uvrstil položaj, pri katerem je ženska zgoraj.

Največ zanimanja po nekoliko drugačnih položajih vzbuja položaj 69, ki se je uvrstil višje kot analni seks. Ta se je presenetljivo uvrstil komaj na deveto mesto pri moških, pri ženskah pa se ni uvrstil med prvih deset naj položajev. Zelo slabo se je uvrstil tudi položaj seks v žlički, za katerega se je izkazalo, da ga večina jemlje bolj za predigro, iz katere se lahko razvije boljši spolni odnos. Pri obeh spolih se je izkazalo, da ju privlačiseks na mizi, tako da partnerka sedi na robu, partner pa stoji.

Raziskave so še pokazale, da moške bolj zanima preizkušanje novih položajev, čeprav imajo kar nekaj zadržkov. Največ idej dobijo na internetnih pornografskih straneh, a največkrat videnega ne preizkušajo doma, saj se bojijo, da bi poškodovali partnerico.

Facebook Comments